Θόρυβος στη Όπισθεν
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Θόρυβος στη Όπισθεν
Οπως ήταν φυσικό το πρώτο τόπικ με πρόβλημα θα ήταν δικό μου... Έχω λοιπόν ένα θόρυβο όταν βάζω την όπισθεν και αφήνω σιγά σιγά το συμπλέκτη.. δεν το κάνει πάντα ( ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕ) αλλά το κάνει τις περισσότερες φορές και είναι κάτι σαν πατινάρισμα.. Σαν συντονισμός.. Σαν να βογγάει το αμάξι δεν ξέρω... Έχει παρατηρήσει κανείς να του κάνει κάποιον μυστήριο ήχο το δικό του στην όπισθεν?
Απ: Θόρυβος στη Όπισθεν
Mηπως εφτασες τα 8000km??
Που να δεις μετα πως θα ακουγεται!!
Και μετα μου λεει ο ΜΑΛΑΚΑΣ στην κια οτι δεν ξερω να οδηγαω!!
Χρυσοστομε μολις δυναμωσει ο ηχος θα παμε και 3 παρεα μαζι με τον Φωτη να χεσω τον μαλακα τον μηχανικο.
ΣΟΡΡΥ για τα βρισιδια αλλα τα εχω παρει πολυ ασχημα με αυτον τον γαμοηχο!
Που να δεις μετα πως θα ακουγεται!!
Και μετα μου λεει ο ΜΑΛΑΚΑΣ στην κια οτι δεν ξερω να οδηγαω!!
Χρυσοστομε μολις δυναμωσει ο ηχος θα παμε και 3 παρεα μαζι με τον Φωτη να χεσω τον μαλακα τον μηχανικο.
ΣΟΡΡΥ για τα βρισιδια αλλα τα εχω παρει πολυ ασχημα με αυτον τον γαμοηχο!
Συγχωρεμενος γιωργαρα σε καταλαβαινω γιατι και μενα που την δινουν αυτα τα πραγματα και ποσο μαλλον ο δηθεν "μηχανικος" που εχουν εκει,για να μην θυμηθω για τα φωτα του καντραν τι μου ειπε,και μετα τα ελεγε και στον χρυσοστομο τα ιδια και 1002 βλακειες παραπανω......μολις αυξηθει Χρυσοστομε θα παμε και οι τρεις μαζι να γινει το σοσε εκει περα,και αν θελουν ας πουν γκουχ μουχ και θα μιλησουμε απευθειας στα κεντρικα με το ονομα του μηχανικου!στεγνο δωσιμο,δεν θα παιζουμε με τρομπες και ουτε αυτοι με τα νευρα μας!
Έτσι μπράβο ενωμένο το κλαμπ!!!!!!! Α μου παρείγειλλαν και γλιτσιέρες για την ηλιοροφη!!! Και νομίζω ότι όταν αναφέρω τη λέξη κλάμπ έχουν λίγο παραπάνω το νου τους σε απαντήσεις του στυλ (Α ΑΥΤΟ>> ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!)....
Χιλιόμετρα 17.000
Χιλιόμετρα 17.000
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης